Ovidiu Burcă, în mare pericol, după ce Dinamo a pierdut a patra partidă consecutivă. „Nu întrebați de demisie”. Antrenorul a făcut scandal la vestiare – FOTO

de: Sorin Barbu
30 09. 2023

Ovidiu Burcă este sub presiune. Dinamo a fost învinsă de Oțelul Galați și a ajuns la a patra înfrângere consecutivă în campionat, iar conducătorii se gândesc să-și dea afară antrenorul. „Câinii” sunt pe penultimul loc și au cel mai slab atac și cea mai slabă apărare din SuperLiga României.

Oțelul – Dinamo 1-0, autogol Neluț Roșu

Dinamo trece printr-o perioadă groaznică! Echipa antrenată de Ovidiu Burcă a fost învinsă cu 1-0 de Oțelul Galați, într-un meci din etapa cu numărul 11 din SuperLiga României și a ajuns la a patra înfrângere consecutivă din campionat. „Câinii” nu au mai câștigat de o lună, de când au învins Metaloglobus în Cupa României. La Galați, Dinamo a pierdut în urma unui autogol semnat de Neluț Roșu. În ultimele patru etape de campionat, roș-albii au încasat opt goluri, fără a marca vreunul. Rezultatele nou-promovatei: Rapid (0-4), FCU Craiova (0-1), Farul (0-2) și Oțelul (0-1). „Câinii” se află pe penultimul loc în clasament cu 8 puncte, 7 goluri marcate și 19 primite.

Echipele de start
Oțelul: Dur Bozoancă – Adăscăliței, Cisse, Lovric, Silva – Lopez – Cisotti, Teles – Bodișteanu, Fatai, Maciel
Rezerve: Stoian – Jardan, Zivulic, Zhelev, Ghiocel, Latouchent, Tănasă, Pop, Cîrjan
Antrenor: Dorinel Munteanu

Dinamo: Golubovic – Lucas, Bena, Patriche – De Moura, Neluț Roșu, Larrucea, Costin – Borcea, Gregorio, Politic
Rezerve: Dujmovic – Iulian Roșu, Iglesias, Abdallah, Bordușanu, Giafer, Grigore, D. Irimia, Ghezali
Antrenor: Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă a făcut „iureș” la vestiare

Ovidiu Burcă a făcut un scandal monstru la vestiare și a strigat la jucători, cărora le-a reproșat lipsa de curaj și de implicare. Antrenorul este cu sabia „deasupra capului”. Conducătorii se gândesc să-l dea afară pe antrenorul care a promovat echipă, deși fanii sunt de partea lui. Burcă a fost foarte nervos și la interviurile de la finalul partidei și le-a cerut reporterilor să nu-l mai întrebe dacă o să-și dea demisia pentru că nu se gândește la așa ceva. Nu a exclus varianta de a fi dat afară de cei care răspund de club.

„Nu mă mai întrebați, nu îmi mai puneți întrebarea asta. Întotdeauna suntem presați, nu de anumiți oameni, ci de rezultate, pentru că la Dinamo nu se acceptă înfrângerea. Am spus de la început că e nevoie de puțin timp, dar timpul ăsta e limitat pentru antrenori. Meseria de antrenor e o meserie în care trăiești de pe o zi pe alta.

E meseria pe care mi-am ales-o, dar nu mă mai întrebați despre demisie că nu e momentul. Dacă cei din conducere consideră că eu sunt problema, eu nu am absolut nicio problemă, stăm la masă și discutăm. Oamenii știu foarte bine în ce moment am venit eu aici”, a spus Ovidiu Burcă, la flash-interviul de după meci.

Etapa viitoare, Dinamo va înfrunta CFR Cluj pe teren propriu, în runda cu numărul 12 din SuperLiga României.

Sursa FOTO: Sport Pictures